Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

    

   

          

   

 

kuvagalleria

TARAQUE
JS

Kutsumanimi Tara Syntynyt 2001
Rotu Kalliovuortenponi Sukupuoli Tamma
Väri Hopearuunikko Rekisterinumero Ei rekisteröity
Kasvattaja Tuntematon Omistaja Vipsu
Tekijä


Ally, Kht Artemis 
Joey, Vaellustalli Kouta

Painotus

Koulu

 

  
   Hoitaessa Tara toimii moitteettomasti. Seisoo paikallaan kiltisti, eikä varusteiden laitossa pitäisi olla ongelmia, ellei tammalla ole paha päivä. Tamma on painottunut kouluratsastukseen, ja taitaa sujuvasti vaikeimmatkin koulukuviot, kunhan ratsastajalta löytyy tarpeeksi tahtoa.Kun ratsastaja toimii hyvin, toimii myös Tara, eikä ratsastuksessa pitäisi olla ongelmia.Esteillä paljastuu se Taran huonompi puoli. Vaikka Tara hyppää hyvin, se kumminkin kammoaa hyvin paljon esteitä, ja raippa on kätevä apuväline varsinkin korkeimmissa esteissä, mutta suosiltetavaa on, että raippaa käytettäisi myös matalimmissa.Tara purkaa silloin tällöin ärsyyntymistään pukeilla, mutta hyvin harvoin se heittää ratsastajan selästään, ellei oikeasti ole tosi pahalla tuulella.
© Ally

SUKUTAULU:

t. Taraque o.- o.-
t.-
t.- o.-
t.-


JÄLKELÄISET

Nimi

Synt.

Sukupuoli

Isä

- - - -
- - - -


ARVOSTELUT

Rotuleima hyvä. Sukupuolileima erittäinhyvä. Korvat ok.Vaikka voisivat olla lyhyemmätkin. Täysin suora moitteeton ommel, vaikkakin hieman sauma näkyy. Merkit ommeltu huolellisesti. Harja hyvä ja tuuhea. Silmät hienonnäköiset kankaan materiaalin takia. (Eli nahan). Sieraimet aidon muotoiset.
Koulunumero: 9 ½ Hinta-arvio: 10-15 € 
©Trotter

Rotuleima ok. Sukupuolileima täydellinen. Väri on hyvin kaunis. Harja voisi olla hiemann tuuheampi, mutta käy myös näinkin. Harja on hieno avattuna! Silmät voisivat olla hieman ylempänä, mutta ei liian! Sieraimet voisivat olla enemmän muotoisemmat. Saumat voisivat olla tiekempaan ommeltu, sekä pienemmillä pistoilla ommeltu. Kaula hieman liian paksu? Näyttää hieman liian raskaalta kaulasta rodulle. Minusta tuntuu myös että keskiukappale on liian paksu. Se voisi olla ohuempikin.
Arvosana: 7+ Hinta-arvio: 15-20e 
©Misty

Tässä teille tamma, jolla on sukupuolileima kohdallaan! Rotuleimakin on hieno. Leuka on sopivan kokoinen, ja silmät oikeilla kohdilla. Sieraimistakaan en löydä mitään vikaa. Värikin on nätti, ja sitä saataisiin käyttää enemmän keppihevosissa.
Kouluarvosana: 8½ Hinta-arvio: 10-20€ 
©xwaldox

Hyvät rotu- ja sukupuolileimat. Tamman muodot on hyvät ja näyttää suoralta. Silmät voisivat olla hiukan ylempänä, mutta ne ovat hyvän kokoiset. Liima näkyy sierainten ja silmien alta. Korvat ovat vähän hassun muotoiset ja voisivat olla alempana, ne ovat kuitenkin hyvän kokoiset. Tara on kivan värinen ja harja on ihanan kihara ja paksu sekä sopivan pituinen. Kaula näyttää sopivan pitkältä ja paksulta, mutta se on täytetty muhkuraisesti. Merkki on hyvin kiinnitetty ja sopii tammalle.
©ersvin 

©2018 Pientalli Eguine - suntuubi.com