Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  

    

   

          

   

kuvagalleria 

 LYCKA TILL 
LKV5, KUMA, JS

Kutsumanimi Aku Syntynyt 2003
Rotu Trakehner Sukupuoli Tamma
Väri/merkit  KIMO Rekisterinumero  Ei rekisteröity
Kasvattaja TUNTEMATON Omistaja  Vipsu
Tekijä VIPSU Painotus Yleis

 

   Aku on reipas, herkkä ja itsepäinen hevonen. Kuitenkin jotta hevosen saa mukavasti toimimaan on ratsastajan oltava määrätietoinen mitä tekee. Muistuttelee tauoista työskentelyiden välissä nykäisemällä. Innokkaasti on kuitenkin aina tehtävissä mukana ja työskentelee sen minkä pyydetään. Pään nostelu on yleistä ja kosketuksen välttäminen pään alueelta. 

Kuuntelee hyvin ohjeita ja on herkkä suusta. Muotoon hakeutuu jos hakeutuu. Askeleet on pehmeät ja todella joustavat. Vaikka Aku on reipas on sitä koko ajan 'ajettava' eteenpäin tai liike pysähtyy kuin seinään. 

Esteillä Aku kuumu helposti ja liikkuu isolla askeleella esteelle. Siellä ei ole väliä ajaako eteenpäin vai ei pysyy Aku liikkeessä. Vaikka tuntuu että käsistä lähtee niin ei, Aku kuuntelee herkemmin suusta esteillä kuin missään muualla. Helposti kuitenkin ohjattava. Hevosesta löytyy paljon joustoa, joten suuremmatkin esteet ovat helppoja ylittää. 

Hoitaessa seisoo nätisti paikoillaan, paitsi jos on todella paljon jännitystä ilmassa. Varoo kosketusta pään alueelle ja suitsiessa pään nostelu ilmenee hyvin. 
Todella mukava ja helppo käsiteltävä, mutta tarvitsee 'toimiakseen' vaativan ratsastajan. 

SUKUTAULU

t. Lycka Till o.- o.-
t.-
t.- o.-
t.-

JÄLKELÄISET

Nimi

Synt.

Sukupuoli

Isä

KBA Harmony 2005 tamma Heken Hokipoi
EG Sniglenigel 2007 ori ?

ARVOSTELUT

Hevosesi näyttää tosi harkitusti tehdyltä ja kauniilta. Sillä on myös aika hyvä rotuleima:)                    
Hinta arvio olisi jotain yli 30e ja arvosana on 9½ -
© kht valkoharja


Ensinnäkin on aivan pakko sanoa, että tällä hevosella on aivan ihana nimi! Sukupuoli on hyvä, selvää tammamaisuutta löytyy. Rotukin on ihan hyvä, vaikkakin kävisi myösponista tai jostain pienemmästä hevosesta. Lycka Till on ommeltu hyvin ja huolellisesti, suu on sopivan kokoinen. Hevosen poski saisi olla hieman enemmän näkyvillä, mutta noinkin se on suloinen. Päässä saisi olla ehkä hieman enemmän muotoja. Kaulan suhde päähän hyvä. Silmtä, korvat ja sieraimet hyvässä kohdassa. Harjas huolella ommellun näköinen. Kouluarvosana:9 hinta-arvio:10-20 €  -
© Honest

Rotuleima erittäin hyvä. Ponista kyssä ensin ajattelin ruunaa, mutta tammakin käy ponille aivan hyvin. Silmät ovat hyvän kokoiset ja hyvässä kohtaa. Myös turvanreijätkin näyttää hyvältä ja hyvässä kohtaa. Korvatkin hyvässä kohtaa. Myöskin huolella tehdyltä ja hyväkuntoiselta näyttää. Suorakin on. Tummennokset sopii hyvin. Harjankin väri sopii hyvin ja mukavan paksuinenkin.
Kouluarvosana: 8½ Hinta-arvio: 15-25e - 
© Manolo

 

©2018 Pientalli Eguine - suntuubi.com